Buy this product
500 Lekë

Libri im i parë i baletit ( Published by: Aeditions in x )

Author:  Grup autorësh

Libri im i parë i baletit është një udhëzues i mrekullueshëm për fëmijët që sapo hyjnë në botën magjike të kërcimit. Me këshillat, ilustrimet dhe tekstin frymëzues, ky libër do të bëhet një mik i dashur për fëmijët kërcimtarë.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (x)
  • Published in: x
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-177-38-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 48
  • Book dimensions: 220 x 280 x 0 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania