Buy this product
600 Lekë

Kopshti zologjik i përrallave ( Published by: Botime Pegi in 2010 )

Author:  Gianni Rodari
Translator:  Agim Doksani

Dy fëmijë guximtarë vendosin të kalojnë natën të fshehur në kopshtin zoologjik. Dhe ndërsa qielli errësohet, ata zbulojnë atë që askush nuk do ta besonte: natën, kafshët e kopshtit zoologjik flasin ... dhe tregojnë histori të mrekullueshme. Por Xhani Rodari, nuk ka sesi t’u rrëfejë fëmijëve histori të zakonshme. Me një gjuhë të thjeshtë, por të pasur në karaktere, në përrallat e tij ai trajton çështje të ndjeshme si: luftën midis njeriut dhe kafshëve në kohët parahistorike, gjuetinë e balenave, marrëdhëniet e komplikuara të atyre që janë të detyruar të jetojnë krah për krah me të kundërtit e tyre etj.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 978-99956-58-50-2
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 40
  • Book dimensions: 230 x 277 x 0 mm

More About the Author

Gianni Rodari -

All rights reserved. © 2015 Library Albania