Buy this product
1250 Lekë

Tregtari ( Published by: Dituria in 2013 )

Author:  Joseph O'Connor
Translator:  Rogreta Shani

Është vera më e nxehtë që është parë ndonjëherë në Dublin, por Billi Suini – një tregtar mesoburrë, me një martesë të dështuar, karrierë të luhatur e shtëpi të rrënuar – nuk do t’ia dijë për të, në mendje i vlojnë një mijë e një mendime. Pas një përpjekjeje për grabitje, vajza e tij e vogël sulmohet dhunshëm nga një grup djemsh dhe bie në koma. I dërrmuar nga pasojat e asaj nate të tmerrshme, i lodhur nga burokracitë e i zhgënjyer nga sistemi, Billi më në fund vendos ta marrë ligjin në duart e veta për të vënë drejtësi. Por kur planet e tij përmbysen, rezultatet janë të tmerrshme, shpesh komike, dhe në fund, të paharrueshme. Një roman për dashurinë, vetminë, alkoolizmin, shpengimin dhe, natyrisht, tragjedinë, i shkruar në formën e një ditari, plot me ngjarje e të papritura.

Price: 1250 Lekë
Buy this product
1250 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2013)
  • Published in: 2013
  • ISBN-13: 978-9928-103-78-9
  • Page nr.: 397
  • Book dimensions: 142 x 208 x 30 mm

More About the Author

Joseph O'Connor -

All rights reserved. © 2015 Library Albania