Buy this product
700 Lekë

Artemis Fowl: Kolonia e humbur 5 ( Published by: Dudaj in 2009 )

Author:  Eoin Colfer
Translator:  Elona Mistrovica

Një gjeni i dytë, në moshë të re, ka zbuluar ekzistencën e Popullit; ajo është një vajzë e vogël, e cila është e vendosur ta mbërthejë njërin prej ekzemplarëve të tyre dhe më pas ta bëjë objekt të studimeve shkencore. Por nuk bëhet fjalë për një ekzemplar çfarëdo! Zbuluesja e re ka ndër mend të kapë një djall, një pjesëtar të species që i urren njerëzit më shumë se çdo gjallesë tjetër. Vetëm një magji mijëravjeçare e ndan tribunë e djajve nga raca njerëzore… dhe Artemisi nuk duhet të lejojë që kjo magji të shpërbëhet. Nëse dështon, djajtë e përgjakshëm nuk do t’i ndalë më asgjë në përmbushjen e misionit të tyre të vjetër: zhdukjen e çdo qenieje njerëzore nga sipërfaqja e planetit. Fituesi do të jetë vetëm një… dhe këtë herë ai mund të mos quhet Artemis Fowl. Asgjë nuk është e sigurt.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2009)
  • Published in: 2009
  • ISBN-13: 978-99943-0-098-3
  • Page nr.: 381
  • Book dimensions: 130 x 200 x 25 mm

More About the Author

Eoin Colfer -

All rights reserved. © 2015 Library Albania