Buy this product
700 Lekë

Artemis Fowl: Mashtrimi i Opalit 4 ( Published by: Dudaj in 2009 )

Author:  Eoin Colfer
Translator:  Elona Mistrovica

Krijesat e magjepsura të Popullit të Vogël kanë fshirë çdo kujtim të botës së tyre nga mendja e së vetmes qenie njerëzore që i trembeshin: gjeniut kriminal Artemis Fowl. Por tani ata kanë nevojë për ndihmën e tij… dhe sa më shpejt. Xhindja e pabesë, Opal Koboi, po planifikon shkatërrimin e botës. Për ta ndalur atë, duhet çliruar kapitenia magjistricë Shtupë nga akuzat e vrasjes, duhet të organizohet arratisja nga burgu e një xhuxhmaxhuxhi kleptoman, si dhe të fitohet aleanca e një centauri tejet të zgjuar, që nuk ka dijeni për asgjë.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2009)
  • Published in: 2009
  • ISBN-13: 978-99943-0-054-9
  • Page nr.: 351
  • Book dimensions: 130 x 200 x 20 mm

More About the Author

Eoin Colfer -

All rights reserved. © 2015 Library Albania