Buy this product
800 Lekë

Artemis Fowl: Thesari i popullit 1 ( Published by: Dudaj in 2007 )

Author:  Eoin Colfer
Translator:  Elona Mistrovica

Kush është Artemis Fowl-i? Një gjeni? Natyrisht, përderisa arrin të luajë me teknologjinë ashtu si të tjerët luajnë me ushtarët e vegjël. Një kriminel? Pa dyshim që po: prejardhja e tij nga një plejadë e vjetër dhe e shquar keqbërësish nuk është e rastësishme. Po Artemisi është mbi të gjitha njeriu që ka planifikuar grabitjen më të guximshme dhe origjinale të shekullit: ai ka mundur të shtjerë në dorë arin, që Populli i Vogël e ruan me këmbëngulje prej shumë mijëvjeçarësh. Një betejë që ngjason me një videogame të cilin vetëm një djalosh dymbëdhjetëvjeçar e me një shkallë inteligjence të barabartë me atë të një gjeniu, i pajisur me gjakftohtësinë e James Bond-it dhe me kurajën e Indiana Jones-it është në gjendje ta çojë përpara … Ky është një tekno-thriller i mahnitshëm dhe ironik, i shkruar me një dozë aspak të papërfillshme magjie të cilën ua ofron lexuesve që janë të gatshëm të ëndërrojnë për të pamundurën.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2007)
  • Published in: 2007
  • ISBN-13: 978-99943-0-006-8
  • Page nr.: 267
  • Book dimensions: 130 x 200 x 15 mm

More About the Author

Eoin Colfer -

All rights reserved. © 2015 Library Albania