Buy this product
1000 Lekë

Në mbretërinë e fantazisë 2 ( Published by: Botime Pegi in 2014 )

Author:  Jeronim Stilton
Translator:  Agim Doksani

Aventurat gazmore të një miushi gazetar, familjes dhe miqve të tij, në një botë ku heroi ynë fiton gjithmonë. Të dashur miq, Ejani e më bëni shoqëri në këtë udhëtim aventuror në Mbretërinë e Fantazisë! Edhe këtë herë, do të takoj Floridianën, Mbretëreshën e Zanave. Do të nisemi mbi flatrat e praruara të Dragoit të Ylberit, do të kaptojmë vendin me erë të rëndë të katallanëve, vendin oreksndjellës të Ëmbëlsirave, vendin zbavitës të Lodrave dhe vendin rrëzëllues të Arit. Vetëm se kësaj here detyra ime do të jetë edhe më e vështirë: duhet të zbuloj SEKRETIN misterioz të LUMTURISË. Ejani pas meje... Do ta zbuloni edhe ju!

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2014)
  • Published in: 2014
  • ISBN-13: 978-9928-175-30-4
  • Page nr.: 339
  • Book dimensions: 149 x 193 x 23 mm

More About the Author

Jeronim Stilton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania