Buy this product
900 Lekë

Letër El Grekos ( Published by: Uegen in 2001 )

Author:  Nikos Kazantzakis
Translator:  Miço Gubera

Romani autobiografik “Letër El Grekos” është një hisiori intriguese e cila i drejtohet piktorit të madh me origjinë kretase si një blatim ndaj grekut të madh, si një raport që i kushtohet atij, që i drejtoliet atij dhe vetëm atij. Eshtë gjithashtu një testament, një mesazh i fundit, shpiegim i gjenezës së veprave të mëdha me domethënte filozofike, morale dhe fetare. Gjuha e përkryer, udhëtimet e pafundme, dashuria e mrekullueshme dhe jeta si nje peng, ja cilat e ngacmojnë njeriun në çdo hap që hedh...

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2001)
  • Published in: 2001
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-48-21-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 492
  • Book dimensions: 140 x 205 x 25 mm

More About the Author

Nikos Kazantzakis -

Nikos Kazanzaqis , 18 February 1883 - 26 tetor 1957) ishte një shkrimtar grek, i njohur për romanet e tij, të cilat përfshijnë Zorba greke (botuar 1946 si Jeta dhe Times e Alexis Zorbas), Krishtin Recrucified ( 1948), Captain Michalis (1950, e përkthyer "Liri ose vdekje), dhe Temptation i fundit i Krishtit ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania