Buy this product
1000 Lekë

Atlas për fëmijë: Bota e kafshëve ( Published by: Aeditions in 2010 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Aida Mone

Kafshët popullojnë çdo cep të Tokës. Ato zgjedhin për të jetuar vendin që u siguron ushqim dhe mbrojtje. Në këtë libër do të zbulosh se kafshët mund t'i hasësh në çdo mjedis. Gjithashtu do të mësosh për zakonet e tyre, sjelljet e tyre si dhe shumë kërshëri të kësaj bote të mrekullueshme.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-94-40-1
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 45
  • Book dimensions: 260 x 800 x 10 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania