Buy this product
500 Lekë

Fitimtari nuk merr asgjë ( Published by: Bota Shqiptare in 2009 )

Author:  Ernest Hemingway
Translator:  Nasi Lera

Të shkruara gjatë kohës kur Hemingueji ishte në kulmin e fuqisë së tij krijuese, në tregimet e "Fitimtari nuk merr asgjë" shkëlqen vula e talentit të tij të veçantë. Gjuetarë, gra, pleq të mençur, luftëtarë, gra të dashuruara, gra të braktisura: aty mund të gjendet gjithçka, aty jeton gjithkush, dashuron e përballet me realitetin e pashmangshëm të vdekjes. Karakteret, dialogët, mjediset, bota e brendshme mund të kenë ardhur vetëm nga imagjinata e Heminguejit. Qoftë e parë si hyrje e veprës së tij, qoftë si një vështrim i përgjithshëm mbi temat që zhvilloi gjerësisht dhe fuqishëm në romanet e veta, bëhet fjalë për një koleksion të mahnitshëm e të suksesshëm.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2009)
  • Published in: 2009
  • ISBN-13: 978-9928-00-033-0
  • Page nr.: 124
  • Book dimensions: 130 x 0 x 10 mm

More About the Author

Ernest Hemingway - 21 July 1899

Ernest Heminguej, lindur nëCicero, Illinois,21 korrik 1899 dhe vdiq i vetëvrarë më 02 .07.1961, Ketchum, Idaho, kujtohet nga të gjitha qarqet artistike si një ndër shkrimtarët më në zë amerikanë të shekullit të XX - të dhe si përfaqësuesi kryesor i Brezit të Humbur.Ai përjetoi thellë tragjedinë e ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania