Buy this product
1200 Lekë

Nyjet e dashurisë ( Published by: Uegen in 2011 )

Translator:  Agim Doksani

Tri gra i japin jetë kësaj historie që të rrëmben e të bën për vete, tri gra që plot vendosmëri të patundur e ndajnë mendjen të bëjnë një kthesë në jetën e tyre. Odra, infermiere në një spital dhe më pas dado, është e ndezur nga ambicia për t'i dhënë së bijës, Kristinës, atë që ajo nuk e ka pasur kurrë. Kristina kërkon t'ia shpërblejë sakrificat, por zgjedhja që bën, përvec pasurisë, do t'i shkaktojë plot brerje ndërgjegjeje. Do të jetë Kajli, e bija, që më në fund do t'i bëjë realitet ëndrrat për të cilat aq shumë ka luftuar e vuajtur familja e saj.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-03-081-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 392
  • Book dimensions: 144 x 208 x 20 mm

More About the Author

Barbara Taylor Bradford -

All rights reserved. © 2015 Library Albania