Buy this product
800 Lekë

Djali miliarder ( Published by: Botart in 2011 )

Author:  David Walliams
Translator:  Artan Miraka

Një libër me humor gjenial. Dëfryes për fëmijët, si të vegjël dhe të rritur! Një libër ku kombinohen përkryer humori me moralin. Në libër do të njiheni me Xho Spadin, 12 vjeçarin më të pasur në botë. Xhoi ka çdo gjë që dëshiron, por ai ka nevojë vetëm për një shok.. A do të gjejë shok Xhoi? … Zbulojeni duke lexuar librin.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botart (2011)
  • Published in: 2011
  • ISBN-13: 978-9928-116-13-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 279
  • Book dimensions: 130 x 200 x 18 mm

More About the Author

David Walliams -

David Walliams është një fenomen në letërsinë për fëmijë. Deri më sot i janë shitur mbi 23 milionë libra dhe është përkthyer në mbi 53 gjuhë. Legjenda Tony Ross është botuar në të gjithë botën. Ai ka ilustruar mbi 20000 libra! Ky libër është bashkëpunimi i tetëmbëdhjetë i Davidit me ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania