Buy this product
1250 Lekë

Harry potter dhe dhuratat e vdekjes 7 ( Published by: Dituria in 2008 )

Author:  J. K. Rowling
Translator:  Amik Kasoruho

“Unë hapem kur mbyllem”: një nga enigmat e shumta që Urtimorti, me të cilin Harri Poteri duhet të përballet në librin e shtatë dhe të fundit të serisë. Personazhet që kujtonim se u kishim shkuar deri në thelb, zbulojnë të fshehta të thella.

Price: 1250 Lekë
Buy this product
1250 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2008)
  • Published in: 2008
  • ISBN-13: 978-99943-46-20-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 559
  • Book dimensions: 140 x 210 x 37 mm

More About the Author

J. K. Rowling -

L Rowling eshte autorja e shtate librave te sages se "Harry Poterit", te botuar ne periudhen mes viteve 1997 dhe 2007, 450 milione kopje te shitura ne te gjithe boten, ne me shume se 200 territore dhe te perkthyer ne 79 gjuhe. Keto libra jane bere tete filma te bujshem nga Warner Bros. Rowling-u ka shkruar tre ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania