Buy this product
850 Lekë

Një Grua e Denjë ( Published by: Dudaj in 2006 )

Translator:  Guri Shyti

Në një fshat të vogël të Sicilisë, një murgeshë enigmatike i jep një intervistë të bujshme një gazetari të guximshëm. Ajo quhet Nensi Pertinaçe dhe përpara se të zhdukej në mënyrë të beftë, pa lënë gjurmë, kishte qenë një nga gratë më të famshme të Nju Jorkut, madje që synonte deri edhe kolltukun e kryetares së bashkisë. Por mbi të kaluarën e saj rëndon hija e gjatë e Koza Nostras, ndërsa e tashmja nuk ngjan aq e qartë dhe e kthjellët... Një roman mbresëlënës.

Price: 850 Lekë
Buy this product
850 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2006)
  • Published in: 2006
  • ISBN-10: 99943-33-77-1
  • Page nr.: 383
  • Book dimensions: 130 x 200 x 23 mm

More About the Author

Sveva Casati Modignani -

All rights reserved. © 2015 Library Albania