Buy this product
1000 Lekë

Verbëri ( Published by: Dudaj in 2002 )

Author:  José Saramago
Translator:  Nasi Lera

Romani “Verbëri”, flet për historinë e një epidemie masive të pashpjegueshme të verbërisë në një qytet të paemërtuar, ku shumica e popullsisë është prekur dhe kjo ka shkaktuar një avari sociale që po avancon me shpejtësi. Romani, përshkruan fatkeqësitë e disa personazheve të cilët janë ndër të parët që janë prekur nga epidemia duke u fokusuar përgjithësisht tek gruaja e doktorit, doktori dhe disa nga pacientët e tij dhe të tjerë karaktere që kanë mbërritur aty rastësisht. Këtë grup i bashkon fati i mirë,që gruaja e doktorit nuk është prekur nga epidemia dhe në këtë mënyrë përpiqen të mbijetojnë...

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2002)
  • Published in: 2002
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-50-30-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 362
  • Book dimensions: 130 x 200 x 25 mm

More About the Author

José Saramago -

José Saramago lindi në vitin 1922 në një familje fermerësh në një fshat të vogël të Azinhagës (Rbatejo) në veri të Lisbonës. Për shkaqe financiare, i ndërpreu studimet dhe punoi si mekanik. Pasi kishte provuar punë të ndryshme në sektorin e shërbimit civil, punoi për dymbëdhjetë vjet për një ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania