Buy this product
1000 Lekë

Princesha prej akulli ( Published by: Dudaj in 2012 )

Author:  Camilla Läcberg
Translator:  Alina Karaulli

E kthyer në qytetin e lindjes, pas vdekjes së prindërve, shkrimtarja Erika Falk gjen një komunitet në zgrip të tragjedisë. Vdekja e shoqes së saj të fëmijërisë, Aleksës, është vetëm fillimi. Me damarët të prerë dhe trupin të ngrirë në një vaskë akull të ftohtë, duket sikur ajo ka vrarë veten. Ndërkohë, detektivi vendor Patrik Hedstrom, ka dyshimet e veta për çështjen. Vetëm pasi fillojnë të punojnë së bashku, nis të dalë e vërteta mbi një qytet të vogël me një të kaluar thellësisht të turbullt...

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-0-273-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 398
  • Book dimensions: 140 x 220 x 30 mm

More About the Author

Camilla Läcberg -

All rights reserved. © 2015 Library Albania