Buy this product
950 Lekë

Tangoja e harrimit ( Published by: Dudaj in 2007 )

Translator:  Aida Baro

Në dukje Xhovana dhe Matilda, nuk kanë asgjë të përbashkët, përveç që banojnë të dyja në lagjen Brera në Milano dhe herë pas here shkëmbehen rrugës me njëra-tjetrën. Njëra është një antikuare tërheqëse, e martuar dhe me një vajzë adoleshente; tjetra një grua e moshuar, e varfër që jeton e vetme në një nënçati, prej së cilës kërkon me këmbëngulje të mos largohet për asnjë arsye. Një sërë ngjarjesh dramatike do t’i afrojnë të dy gratë, të cilat do të mësojnë të njohin njëra-tjetrën dhe të krijojnë një miqësi të thellë dhe të fortë.

Price: 950 Lekë
Buy this product
950 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-0-030-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 460
  • Book dimensions: 135 x 200 x 25 mm

More About the Author

Sveva Casati Modignani -

All rights reserved. © 2015 Library Albania