Buy this product
1400 Lekë

Zonja Bovari, Gustav Floberi në gjyq ( Published by: Ombra GVG in 2021 )

Author:  Gustav Flober

Gustav Floberi, ky simbolist i madh i shekullit XIX, ka lënë vepra të papërsëritshme, që vazhdojnë të lexohen me ëndje nga lexuesit në mbarë botën edhe sot. Pa dyshim, "Zonja Bovari" është kryevepra e tij. Ema Bovari ëndërronte një dashuri të zjarrtë që do ta largonte nga monotonia e pajetë e mjedisit provincial dhe të përjetonte emocionet e një jete të vrullshme bashkëshortore. Por kur përballet me një bashkëshort flegmatik dhe aspak emocional ajo hidhet në krahët e dy dashurive të tjera, duke shkelur kështu pabesisht kurorën bashkëshortore. Ky veprim i kushton asaj rrënimin dhe më pas vetëvrasjen.

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 06 300 7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 598
  • Book dimensions: 140 x 210 x 43 mm

More About the Author

Gustav Flober -

Gustave Flaubert ishte një shkrimtar i njohur francez. Lindi më 12 dhjetor të vitit 1821 në Rouen. Ai është një nga novelistët më të njohur francez të Shekullit XIX shek. XIX,që u lind në kohën kur po lulëzonte romantizmi i Hygoit, Vinjisë, Mishlesë dhe i Shatobrianit, të cilët i admiroi gjatë ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania