Buy this product
1500 Lekë

Ky është zëri im ( Published by: Botart in 2020 )

Translator:  Sokol Mici

Brija gjashtëmbëdhjetëvjeçare dëshiron të bëhet një repere e madhe. Ose, të paktën, të fitojë betejën e parë. Si vajza e një legjende të hip-hop-it underground, i cili vdes vetëm pak kohë para se të arrinte të bëhej i suksesshëm, Brisë i duhet të matet me një emër shumë të madh. Por është e vështirë të ngrihesh, kur në shkollë të vënë etiketa, të tilla si e paedukuar, apo kur frigoriferi në shtëpi është bosh, pasi mamaja jote ka humbur punën. Dhe gjithë zemërimin dhe inatin e vet, Brija e shfryn në këngën e saj të parë... për shumë arsye të gabuara. Shumë shpejt Brija e gjen veten në qendër të një polemike, e portretizuar nga media më shumë si e rrezikshme sesa si repere. E ndodhur nën presionin e dëbimit nga shtëpia, pasi familja e saj nuk paguante dot qiranë, Brija jo vetëm do, por duhet t'ia dalë mbanë medoemos. Edhe sikur t'i duhej të bëhej pikërisht ajo që mendonte publiku se ishte.

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botart (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 341 00 6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 430
  • Book dimensions: 143 x 208 x 40 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania