Buy this product
1200 Lekë

Kodi i Da Vinçit ( Published by: Dudaj in 2006 )

Author:  Dan Brown

Një kod gjenial i fshehur në veprat e Leonardo Da Vinçit. Një vrap i dëshpëruar nëpër katedralet dhe kështjellat e Europës. Një e vërtetë që të lë gojëhapur fshehur në shekuj. Më në fund zbulohet. Sipas miliona lexuesve në mbarë botën leximi i Kodit të Da Vinçit është një përvojë krejt ndryshe nga të tjerat.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2006)
  • Published in: 2006
  • ISBN-10: 99943-33-03-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 566
  • Book dimensions: 140 x 200 x 35 mm

More About the Author

Dan Brown -

Dan Brown (sqt. Den Brauni) lindi më 22 qershor 1964 në Exeter, New Hampshire. Është autor i disa librave të suksesshëm, midis të cilëve rrjeshtohen dhe Kodi i Da Vinçit dhe Engjëj dhe Djaj. Para se të merrej me shkrimin e librave ai ishte mësues i gjihës angleze. Dan Brovni jeton dhe shkruan në ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania