Buy this product
1200 Lekë

Diabolus ( Published by: Dudaj in 2006 )

Author:  Dan Brown
Translator:  Amik Kasoruho

Ky libër është një luftë për jetë a vdekje - një betejë e jashtëzakonshme për të shkatërruar një gjeni të paarritshëm... një formulë e pazbërthyeshme për shkrimin e kodeve që kërcënon të fshijë ekuilibrin e pushteteve të pas Luftës së Ftohtë një herë e përgjithmonë.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2006)
  • Published in: 2006
  • ISBN-10: 99943-33-86-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 432
  • Book dimensions: 130 x 200 x 28 mm

More About the Author

Dan Brown -

Dan Brown (sqt. Den Brauni) lindi më 22 qershor 1964 në Exeter, New Hampshire. Është autor i disa librave të suksesshëm, midis të cilëve rrjeshtohen dhe Kodi i Da Vinçit dhe Engjëj dhe Djaj. Para se të merrej me shkrimin e librave ai ishte mësues i gjihës angleze. Dan Brovni jeton dhe shkruan në ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania