Buy this product
800 Lekë

Presidenti i planetit të kuq ( Published by: Albas in 2020 )

Author:  Bedri Dedja

Heronjtë e këtij romani, një grup i guximshëm fëmijësh tokësorë dhe marsianë, marrin përsipër shpëtimin e Sistemit tonë Diellor nga sulmi i mafies kozmike, Ata arrijnë ta mposhtin të Keqen përmes luftës së përbashkët. Në këtë luftë udhëhiqen nga Presidenti i Planetit të Kuq, i cili i dëgjon me shumë vëmendje fëmijët dhe, nga mësimet që nxjerr prej përrallave të tyre, rregullon të gjitha ligjet e planetit. Ndonjëherë, për të shpëtuar botën, nuk mjaftojnë dijet dhe teknologjia, por duhet bota fëminore, fantazia dhe aftësia e tyre për të besuar tek e pamundura, duke shndërruar kështu çdo përrallë të bukur në realitet. "Vepra e Bedri Dedjes është një ftesë për të mbetur fëmijë në zemër, e bërë nga dikush që, pikërisht pse veproi kështu, u bë monument i letërsisë për fëmijë. Dhe jo vetëm për fëmijët, më lejoni ta them”- Catterina Zuccaro, gazetare RAI, Itali.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 332 18 9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 304
  • Book dimensions: 145 x 205 x 24 mm

More About the Author

Bedri Dedja -

All rights reserved. © 2015 Library Albania