Buy this product
2000 Lekë

Përrallat e Andersenit ( Published by: Albas in 2020 )

Translator:  Klodian Briçi

Disa nga përrallat që gjenden në këtë përmbledhje janë Teshat e reja të perandorit, Thopërçi dhe trëndafili, Ushtari trim prej kallaji, Bariu i derrave, Holger Danezi, Baulja fluturuese, Klausi i Madh dhe Klausi i Vogël, Sirena e Vogël, Galloshet e fatit, Gishtëza, Shitësja e vogël e shkrepëseve, Princi i lig, Kopshti Parajsor, Rosaku i shëmtuar, Poshtë pemës së shelgut, Ibi dhe Kristina e vogël, Derri prej metali, Këpucët e kuqe, Princesha dhe bizelja, Dy vëllezërit, Mjellmat e egra, Pesë kokrra bizele të një bishtaje, Mbretëresha e Dëborës, E bija e mbretit të kënetës, Trëndafili më i bukur i botës, Familja e lumtur, Hënës ç'i panë sytë, Lulet e Idës së vogël, Vasha e Akullit, Gjyshja.

Price: 2000 Lekë
Buy this product
2000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 332 09 7
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 890
  • Book dimensions: 170 x 245 x 70 mm

More About the Author

Hans Christian Andersen -

All rights reserved. © 2015 Library Albania