Buy this product
1500 Lekë

Kurba J ( Published by: Minerva in 2020 )

Translator:  Blendi Lami

“Kurba J u mundëson politikbërësve dhe strategëve të biznesit, nje set mjetesh novatore që i ndihmon të kuptojnë riskun politik në shoqëritë ku ndryshimi është i shpejtë, mjete të cilat integrojnë pikëpamjet politike, ekonomike dhe ato të sigurisë, në mënyra të reja e krijuese" - Francis Fukuyama, autor i librave The End of History and the Last Man "lan Bremmer ka krijuar një mënyrë të zgjuar e origjinale për të menduar se si shtetet zhvillohen. Kurba J shkon në thelb dinamikës së ndryshimit që po prek zona të tëra të botës.” Fareed Zakaria, autor i librit The Future of Freedom "Bremmer argumenton bindshëm se diplomacia e zgjuar amerikane, duke shfrytëzuar forcat e globalizimit, mund t'i nxisë shoqëritë e mbyllura qe të hapen pa u rrënuar. Në kohën e duhur, i thelle, e i shkruar me entuziazëm dhe qartësi, kjo është një punë mbresëlenëse analizuese dhe udhëzuese" -Strobe Talbott, president i Institutit Brookings, ish-zëvendës sekretar i shtetit

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Minerva (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 265 32 6
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 320
  • Book dimensions: 170 x 245 x 36 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania