Buy this product
990 Lekë

Frenki Peshku dhe valixhja sonike ( Published by: Argeta LMG in 2020 )


Seria e hareshme dhe më e shitur e librave për udhëtimet në kohë! Cfarë do të bënit ju, nëse gjyshi juaj nopran do të krijonte një makinë kohe dhe gabimisht do të shuante tërë familjen tënde? Nëse do të ishit FRENKI PESHKU, ju do të rendnit më shpejt sesa koha për ta shpëtuar familjen tuaj! Një aventurë e këndëshme, e paparë dhe tepër argëtuese!

Price: 990 Lekë
Buy this product
990 Lekë

Product Details

  • Publisher: Argeta LMG (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 303 28 8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 270
  • Book dimensions: 130 x 198 x 24 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania