Buy this product
800 Lekë

Poetë Disidentë ( Published by: in 2020 )

Author:  Grup autoresh

Janë të pashoqe antologjitë si kjo, e porsasjellë nga Maksim Rakipaj. Përzgjedhja tematike e poetëve shqipëruar është sugjeruar natyrshëm prej ekperiencës së përkthyesit, një ish i përndjekur politik. Kriteri politiko-shoqëror i kësaj përzgjedhjeje, sidoqoftë, nuk ka komprometuar qëllimin e sjelljes në jetë të këtij libri: vërshimin e një poezie të madhe nëpërmjet përkthimesh mjeshtërore. Dhe është pikërisht ky nivel i lartë që i lejon kësaj antologjie të konsiderohet pasurim edhe i kulturës kombëtare shqiptare.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 280 75 6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 228
  • Book dimensions: 145 x 206 x 16 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania