Buy this product
1200 Lekë

fangirl ( Published by: Uegen in 2020 )


”Magjia këtu është te lojtarët dhe jo te shkopi, tek aftësia e jashtëzakonshme e Rowell për të ndërtuar marrëdhënie të ndërlikuara, gjallëruese, ngacmuese dhe triumfuese.” -Booklist, starred review “Një roman i prirur për sukses, dhe historia e një shkrimtareje që gjen zërin e saj... prekëse dhe krejtësisht reale.” -Publishers Weekly, starred review “Një baladë e këndshme, e përzemërt, e paracaktuar për madhështi.” -New York Journal of Books

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 03 404 5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 440
  • Book dimensions: 140 x 208 x 37 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania