Buy this product
800 Lekë

Vera e fluturave ( Published by: in 2020 )


Në një verë të mbushur me sekrete, e vetmja gjë që Beki di është se gjithçka mund të ndryshojë në rrahjen e krafëve të një fluture... Kur Beki gjen një foto të vjetër nën shtratin e mamasë së saj, kupton se gjithçka që e rrethonte ishte një gënjeshtër e madhe. I vetmi vend ku gjen qetësi është Kopshti i fluturave, me shoqen e saj të re Roza Mei. Por me karakterin e papërmbajtshëm dhe humorin e paparashikueshëm, a po i fsheh diçka mikja e saj? Në atë verë të nxehtë gjithë diell, duket se Beki është e vetmja në errësirë. Hipnotizues dhe misterioz, nuk mund ta lëshosh nga dora. Një rrëfim rreth miqësisë së fortë dhe zbulimeve të rrezikshme. Fitues i çmimit “The Oxfordshire Book Awards” 2013

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 4572 5 7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 228
  • Book dimensions: 130 x 200 x 19 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania