Buy this product
800 Lekë

Mësimet e historisë ( Published by: Minerva in 2020 )

Translator:  Blendi Lami

Pasi punuan pesëdhjetë vjet për të përfunduar vëllimet e njohura të "Historisë së qytetërimit", Will dhe Ariel Durant u vlerësuan me çmimin "Pulitzer" në vitin 1968, dhe u nderuan me "Medaljen Presidenciale të Lirisë" në vitin 1977. Përveçse kanë edukuar dhe argëtuar lexuesit në të gjithë botën, ata janë shquar si mbrojtës të të drejtave të njeriut dhe përkrahës të reformave sociale. Libri “Mësimet e historisë", një studim përmbledhës i kulturës dhe qytetërimit të njerëzimit, është produkt i punës kërkimore një jete të tërë nga historianët Will dhe Ariel Durant.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Minerva (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 265 25 8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 120
  • Book dimensions: 140 x 207 x 12 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania