Buy this product
1500 Lekë

Fati i perëndimit: Athinë, Jeruzalem ( Published by: Minerva in 2020 )

Translator:  Adrian Civici

Ky libër është një lloj psikanalize e qytetërimit perëndimor për të zbuluar dhe për të supozuar të fshehtat e tij, të cilat i paraqesim në këtë libër. Në to gjendet kushti për mbijetesën e tij.

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Minerva (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 265 24 1
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 240
  • Book dimensions: 150 x 218 x 30 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania