Buy this product
900 Lekë

Tom Gejts 11: Rregullimi i qenve zombi ( Published by: Botart in 2020 )


Ja dhe plani im i shkëlqyer për ta bërë grupin qentëzombi më të mirin në të gjithë botën! Sa e vështirë mund të jetë? (Shumë.) Tani do të: 1. Shkruaj më shumë këngë. (Jo për mësuesit.) 2. Do të bëj një video spektakolare. (Shumë e thjeshtë.) 3. Fle pak (Është e vështirë kur zhurmat të lenë pa gjumë.) 4. Bezdis Delian (Nuk ka të bëjë fare me qentëzombi por është një kënaqësi më vete.)

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botart (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 126 29 0
  • Format: Library Binding
  • Page nr.: 244
  • Book dimensions: 150 x 193 x 22 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania