Buy this product
700 Lekë

Shkenca sociale si teori dhe praktikë ( Published by: Onufri in 2016 )

Author:  Fatos Tarifa

“C'vlerë do të kishte shkenca nese njohuritë që ofron ajo nuk i shërbejnë progresit të racës bumane? Si studiues të shkencave shoqërore, ne s'do të kishim asnjë vlerë dhe aktiviteti ynë sdo të kishte asnjë dobi, nëse përpjekjet tona nuk do të synonin, nga njëra anë, të kuptuarit më të mirë të shoqërisë dhe, nga ana tjetër, progresin e vazhdueshëm të saj.” Enila Cenko Fatos Tarifa

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 4339 7 8
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 144
  • Book dimensions: 140 x 235 x 20 mm

More About the Author

Fatos Tarifa -

All rights reserved. © 2015 Library Albania