Buy this product
600 Lekë

Rrëfimi i një poeti analfabet ( Published by: Neraida in 2019 )


Pjesë nga libri Një lejlek kam shok. Asnjë tjetër./ Ai i bardhë. Unë i zi./ Zemrën e njëjtë./ Orë me bateri që ngarkon shtegtimi./ Këmbejmë ngjyrë/ sa herë matemi me dyshimin.../ Unë, veshur me ankth/ dhe ai, p më pyetur,/ më dhuron krahët e zgjimit...

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Neraida (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 227 46 1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 152
  • Book dimensions: 135 x 217 x 12 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania