Buy this product
600 Lekë

Dy, Me Ismail Kadarenë & Njolla në biografinë time ( Published by: Neraida in 2019 )


Pjesë nga libri: “Ç'do bësh, nuk e di a e pyeta kështu, me fjalë a shenja. Ai tha se paradite kishte qenë në Komitetin Qendror, te Foto Çami. Pse te Fotua, e pyeta unë, kulturën dhe letërsinë sikur i mbulon Ramizi. Ia kanë kaluar Fotos, tha ai, por mua m'u duk se kish zgjedhur vetë të mos shkonte te Ramizi.” “Nuk e di se në ç'zyrë e në ç'titullar është ankuar Dritëro Agolli, as ç'i ka thënë, po merret lehtë me mend jo vetëm prej meje, po dhe të rjerëve që dinë jetën time: atë që ka kritikuar Enver Hoxha vetë, që e hoqëm nga "Drita" dhe ju e merrni në "Zëri i popullit" e të tjera.”

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Neraida (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 227 48 5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 118
  • Book dimensions: 130 x 203 x 8 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania