Buy this product
5500 Lekë

Homeland ( Published by: in 2018 )


Riviera shqiptare, alpet dhe mjaft bukuri që ofron Shqipëria janë paraqitur përmes një albumi fotografik nga Fatjon Plaku. I apasionuar pas bukurisë së rivierës ai nuk nguron të vendosë objektiv në çdo detaj të natyrës së paprekur nga dora e njeriut si një resurs për tu shfrytëzuar jo vetëm nga vendasit, por edhe nga turistët e huaj. Ky album me fotografi do të jetë një guidë për të gjithë turistët që mund të tregojnë akoma më shumë interes për të vizituar Shqipërinë. E gjithë bukuria e resurseve natyrore dhe pikave turistike të Shqipërisë janë shkrepur nga një aparat, i cili pasqyron një Shqipëri larg rrëmujave të krijuara prej ndërtimeve dhe ndërhyrjeve pa kriter të dorës së njeriut.

Price: 5500 Lekë
Buy this product
5500 Lekë

Product Details

  • Published in: 2018
  • ISBN-13: 978 9928 4516 0 6
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 226
  • Book dimensions: 297 x 286 x 22 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania