Buy this product
1100 Lekë

Kujtimet e një geishe ( Published by: Dudaj in 2003 )

Translator:  Rezarta Reso

 Me "Kujtimet e një geishe" ne hyjmë në një botë ku pamja e jashtme ka vlera të jashtëzakonshme ku virgjëria e një vajze i jepet si mall ankandi atij që ofron më shumë, ku gratë stërviten të mashtrojnë burrat më të pushtetshëm dhe ku dashuria ndëshkohet si iluzion. Është një vepër letrare e papërsëritshme dhe shumë e suksesshme e stilit fiction - romantike, erotike dhe që të mban në ankth. “Duke qenë pjesërisht roman historik, pjesërisht përrallë, pjesërisht romancë dikensiane, “Kujtimet e një geishe" e fut lexuesin në një botë ekzotike. Një paraqitje e jashtëzakonshme dhe mbreslënëse” The New York Times

Price: 1100 Lekë
Buy this product
1100 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2003)
  • Published in: 2003
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927 50 68 5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 526
  • Book dimensions: 145 x 221 x 30 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania