Buy this product
700 Lekë

Si të mposhtësh shqetësimet dhe stresin ( Published by: in 2019 )

Author:  Dale Carnegie

Njëri nga njerëzit më të pasur në botë, Warren Buffett, e admironte kaq shumë mendësinë dhe mësimet e Dale Carnegie-t, saqë me të drejtë shprehej: "Në zyrën time nuk do ta shihni të varur diplomën nga Universiteti i Nebraska-s. Nuk do ta shihni të varur as diplomën nga Universiteti i Columbia-s. Në zyrën time do ta shihni të varur certifikatën e diplomimit 'Dale Carnegie' të cilën e mbaj me shumë krenari."

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9951 721 73 8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 180
  • Book dimensions: 134 x 202 x 16 mm

More About the Author

Dale Carnegie -

All rights reserved. © 2015 Library Albania