Buy this product
2000 Lekë

Tirana e vjetër ( Published by: Mediaprint in 2019 )


"Tirana është një ndër qytetet më përfaqësuese shqiptare, pa diskutim më i bukuri. Me ta arritur, gjoksi të gufohet njëlloj sikur të merrje frymë thellë... e shtrirë mes fushave, të ëmbla e të largëta, e ruajtur nga vidhë shekullorë që shtrijnë në qendër krahët e tyre të murrmë e të stërmëdhenj, e freskët prej burimeve të kumbueshme të ujit, ngjan me atë qytetin e shenjtë të Orientit, që ne të gjithë e ëndërronim, një truall ku jeta dhe vdekja rrinë të pezullta në një mjegull ireale, e ku është aq ëmbël të heshtësh e të dëgjosh ritmin e gjërave të rrjedhshme në një paqe të paemër. Medet! E gjithë kjo nesër do të mbarojë."

Price: 2000 Lekë
Buy this product
2000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Mediaprint (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-084-09-5
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 296
  • Book dimensions: 205 x 285 x 23 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania