Buy this product
1000 Lekë

Shënime mbi një Planet Nervoz ( Published by: Botart in 2019 )

Translator:  Ino Gramozi

Po sikur mënyra jonë e të jetuarit të jetë e projektuar që të na bëjë të ndihemi të trishtuar? Gjithashtu, po sikur të gjendej një mënyrë për të shpëtuar prej saj? "Merre "Shënime mbi një planet nervoz" dy herë në ditë, me ose pa bukë. Përmban mençuri, mendjemprehtësi, dashuri dhe zgjuarsi." STEPHEN FRY "Është abetarja që të mëson si të jetosh në kohët moderne. Ky libër do të gjejë admirues në të gjithë botën." | NIGELLA LAWSON I "I ngrohtë dhe plot mençuri. Nëse mendon se bota moderne të streson, ky është libri perfekt për ty." CLAUDIA HAMMOND "Librat që shkruan Matt Haig bëhen si miqtë e ngushtë, të cilët do t'i mbash gjithnjë afër/' JORDAN STEPHENS "Një libër i ngrohtë, bujar dhe i thellë, i cili flet për komplikimet e njerëzimit modern. Haig është një nga shkrimtarëtL më të rëndësishëm të kohës sonë." DOLLY ALDERTON "Mos ndoshta kjo bota moderne ndikon në mendjet tona? Haig ndan me lexuesit e tij përgjigje të cilat dalin ' nga këndvështrime të ndryshme. Eshtë vërtet një libër magjepsës." JO BRAND

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botart (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-286-24-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 336
  • Book dimensions: 140 x 207 x 28 mm

Editorial Reviews

Komente from Te ndyshem [.]

Haig i shqyrton gjitha, nga ankthet shkakton përdorimi internetit, frika lind nga përdorimi i tepruar i rrjeteve sociale telefon e gjer te mbingarkesa ndje më në jetën tone të përditshme, duke shpjeguar përmes këtij ibri kaosin me fjalët më të bukura.

SUNDAY POST

"Në librin "Shënime mbi një planet nervoz", Haig zbërthen nevojën shoqërore për të pasur gjithnjë e më shumë, të bëjmë më shumë, të shpenzojmë më shumë, të bëhemi më të mirë ose ndryshe."

THE POOL

"Mos ndoshta bota modeme e teknologjisë ndikon në rentalitetin tone? Haig ndan me ne përgjigjet e tij, duke e parë këtë problematikë nga shumë këndvështrime. Një libër vërtet

magjepsës!

- JOPRAND

 

Një manual personal, i thellë dhe praktik, i cili na mëson si të përballemi me stresin e botes moderne".

GOOD HOUSEKEEPING

 

"Përmes faqeve të këtij libri eksplorojmë se si jefa në shekullin XXI po ndikon në karakterin tone, si dhe do marrim disa këshilla praktike se si jemi të shëndetshëm e lumtur, gjendur përpara një pafundësie zgjedhjesh ofron kjo epokë" .

STYLIST

 

All rights reserved. © 2015 Library Albania