Buy this product
400 Lekë

Pjesëtimi i ndjesores Estetikë dhe Politikë ( Published by: Zenit in 2019 )

Author:  Jacques Rancière
Translator:  Elvis Hoxha

Quaj pjesëtim të ndjesores këtë sistem të pahjeve ndjesore që bëjnë të shihen njëherazi ekzistenca e një të përbashkëte dhe prerjet që përcaktojnë vendet dhe pjesët përkatëse. Kjo shpërndarje e pjesëve dhe vendeve themelohet mbi pjesëtimin e hapësirave, kohëve dhe formave të veprimtarisë që përcakton vetë mënyra se si ndonjë e përbashkët i ofrohet pjesëmarrjes dhe sesi këta apo ata marrin pjesë në këtë pjesetim. Qytetari, thotë Aristoteli, është ai që ka pjesë në faktin e të qeverisurit dhe të qenit i qeverisur. Por..

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Zenit (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-113-98-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 76
  • Book dimensions: 116 x 170 x 5 mm

More About the Author

Jacques Rancière -

All rights reserved. © 2015 Library Albania