Buy this product
1500 Lekë

Globalizimi dhe vetëdija kulturore ( Published by: Dituria in 2018 )

Translator:  Kujtim Ymeri

Ky libër përmbledh më shumë se 20 artikuj, ligjërata dhe biseda të prof. Fei Xiaotong, nga fundi i viteve 1980 deri në fillim të viteve 2000. Tema e tyre qëndrore është se si qytetërimet do të bashkëjetonin në kontekstin e globalizimit të shpejtë. Fei propozon konceptin e tij "të vetëdijes kulturore", të përmbledhur shkurtimisht në aksiomën secili vlerëson më të mirën e vet, vlerëson më të mirën e të tjerëve, të gjithë vlerësojnë së bashku më të mirën për një harmoni më të madhe të të gjithëve". Ky koncept është rezultat i një pune studimore shumëvjecare në këtë fushë, dhe përfaqëson një sintezë të formimit të tij perëndimor dhe mendimit tradicional kinez.

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-217-81-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 400
  • Book dimensions: 140 x 202 x 30 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania