Buy this product
1000 Lekë

Menaxhimi i Vetvetes ( Published by: in 2018 )


Peter F. Drucker mbahet si babai i menaxhimit modern, njeriu i cili paraqiti ide mendjemprehta për biznesin, që kanë shumë vlerë edhe në ditët e sotme. Draker na jep edhe mësime të çmuara për të menaxhuar jetët tona personale dhe për t'u bërë udhëheqës më të efektshëm. Në këto dy artikuj klasikë nga Harvard Business Revieë, Draker na tregon çelesin sesi të bëhemi shefa të vetes dhe udhëheqës më të mirë për të tjerët. "Menaxhimi i Vetvetes" identifikon pyetjet vëzhguese që duhet t'i bëni vetes në menyrë që të fitoni mendjemprehtësinë e duhur për të marrë nën drejtim karrierën tuaj, ndërsa "çfare e bën një Drejtues të Efektshëm" ju paraqet sjelljet kyçe që ju duhen për të udhëhequr. Sëbashku, ato ju prijnë drejt një rruge të ndritur që do t'ju ndihmojë të gdhendni vendin tuaj në botë.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-992-4388-7-4
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 128
  • Book dimensions: 114 x 170 x 12 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania