Buy this product
600 Lekë

Aventurat e Kapiten Brekushit ( Published by: Bota Shqiptare in 2018 )

Translator:  Nikolla Langore

Shkrimtari i shumëpëlqyer dhe ilustruesi fitues i Medaljes Caldecott, Dav Pilkey, u jep lexuesve të vegjël një aventurë të mrekullueshme me këtë libër jashtëzakonisht zbavitës, plot veprim dhe që lexohet me lehtësi. Me vizatimet e bukura në çdo faqe, Aventurat e Kapiten Brekushit është një libër i përshtatshëm si për fillestarët ashtu edhe për lexuesit më të rritur. Dhe librat e tjerë humoristikë bestseller të Dav-it do t'i bëjnë me siguri edhe lexuesit më shpërfillës të qeshin për orë të tëra.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-00-309-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 128
  • Book dimensions: 130 x 205 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania