Buy this product
1300 Lekë

Të kuptojmë bursën Wall Street ( Published by: Helga's Secrets in 2010 )

Translator:  Alfred Cako

Libri të Kuptojmë Bursën ka ndihmuar të gjithë lexuesit e saj, që nga investitorët fillestarë e deri tek veteranët e Wall Street-it, për të kupluar me saktësi se si funksionon tregu dhe sesi të përcaktojnë se çfarë aksionesh të blejnë dhe cilat prej tyre ti shmangin. Ribotimi i përsëritur i këtij libri që ndodhet ne top-sell-ing guidë, është shume i lehtë për tu lexuar, praktik dhe i ndihmon lexuesit të njihen me të rejat e fundit të tregut të Bursës së Wall Street.

Price: 1300 Lekë
Buy this product
1300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Helga's Secrets (2010)
  • Published in: 2010
  • ISBN-13: 978-99956-816-2-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 392
  • Book dimensions: 165 x 235 x 20 mm

More About the Author

Jeffrey B. Little -

Lucien Rhodes -

All rights reserved. © 2015 Library Albania