Buy this product
900 Lekë

Pornokracia ( Published by: Helga's Secrets in 2012 )

Translator:  Astrit Cani

Çështja e martesës mund të përkthehet tek kjo alternativë: ose burri dhe gruaja, të konsideruar në shpërfaqjen e tyre të trefishtë fizike, intelektuale dhe morale, janë në të gjitha aftësitë të barabartë: prandaj, për këtë arsye duhet të jenë njësoj edhe në familje, edhe në luftë; pra, në çdo funksion publik dhe shtëpiak. Ky libër flet për diferencat gjinore dhe shumë më tepër në të gjitha fushat e funksionimit njerëzor.

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Helga's Secrets (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-09-016-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 204
  • Book dimensions: 140 x 205 x 113 mm

More About the Author

Pierre-Joseph Proudhon -

All rights reserved. © 2015 Library Albania