Buy this product
1000 Lekë

I pathyeshmi ( Published by: Uegen in 2015 )

Translator:  Taulant Hatia

Botuar për herë të parë i pathyeshmi “ është testamenti i paharueshëm i qëndrueshmërisë së mendjes njerëzore, trupit dhe shpirtit , sjellë me aq gjallëri nga autorja Laura Hillendbrand. Pjesmarrës në listën e librave të vitit të revistës Time. Fitues i çmimimt të librit nga Los Angeles Times dhe fituesi i një çmimi per librat biografik më të mirë.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2015)
  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 9928-03-249-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 348
  • Book dimensions: 140 x 205 x 27 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania