Buy this product
500 Lekë

Shtëpia e vogël në pyllin e madh ( Published by: OMSCA-1 in 2018 )

Translator:  Viola Robo

Bazuar në aventurat e jetës reale të Laura Ingalls Ëilder, romani "Shtëpia e vogël në Pyllin e Madh" është libri i parë në serinë e çmuar " Shtëpia e vogël ", që ka magjepsur breza të terë lexuesish. Libri na paraqet Laurën katërvjeçare, e cila jeton në një kasolle buzë pyjeve të medha të Uiskonsinit, së bashku me babanë, mamanë dhe motrat e saj, Meri e Kerri, si dhe me qenin e tyre të dashur, Xhekun. Jeta në pyll nuk është e lehtë për familjen Ingalls, pasi fëmijët duhet të rriten duke siguruar me forcat e tyre gjithë ushqimin dhe të përgatiten per t'u përballur me dimrin e ftohtë. Por ata ia dalin më së miri të përballojnë çdo situatë të vështirë që iu del përpara. Ata bëjnë mbjelljet e pranverës, mbledhin të korrat në vjeshtë, festojnë, si dhe bëjnë udhëtimin e tyre të parë në qytet. Cdo natë, në shtëpinë e tyre të vogël, të sigurt dhe të ngrohtë, tingujt e ngrohtë të violines së babait venë në gjumë Lauren dhe motrat e saj.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-263-00-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 144
  • Book dimensions: 140 x 200 x 14 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania