Buy this product
700 Lekë

Ditari i Gregut #6, Secili për vete ( Published by: Ideart in 2018 )

Translator:  Artan Miraka

Greg Hefli i ka punët pisk. Është dëmtuar muri i shkollës dhe Gregu është i dyshuari kryësor. Por çmenuria është se ai është i pafajshëm. Ose pak a shumë. Autoritetet po i afrohen gjetjes së fajtorit, por kur vendin e godet një stuhi e papritur, familja Hefli ngecet brenda në shtëpi. Gregu e di se, kur të shkrijë bora ai do të bërballet e muzikën, por a ka dënim më të keq sesa të ngecesh brenda me familjen në ditët e pushimit?

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ideart (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-201-99-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 218
  • Book dimensions: 140 x 210 x 17 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania