Buy this product
1250 Lekë

Të fshehtat e masonerisë ( Published by: Bota Shqiptare in )


Çfarë misteteri i lashtë fshihet prapa origjinave të Masonërisë? Një secret aq i fuqishëm, saqë vet vllazëria është në kërkim të tij për më shumë se treqind vjetësh. Libri i jashtëzakonshëm i Lorenc Gardanit u zbulon më në fund të vërtetën të gjithë atyre që pyesin me vete se cilat janë origjinat e kësaj shoqërie të fshehtë misterioze. Autori, vetë ai mëson për më shumë se njëzet vjet hap portat e sancta sanstrumi-t të Tempullit Mason. Në këto faqe, që përfaqësojnë pikëmbërritjen e shumë viteve kërkimesh arkivore, zbulohen sekretet çelës të Masonërisë dhe kthehet në dritë ajo botë e zhdukur; në të cilën kanë qënduar të varrosura për shekuj.

Price: 1250 Lekë
Buy this product
1250 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare ()
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-11-55-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 512
  • Book dimensions: 140 x 205 x 42 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania