Buy this product
300 Lekë

Fjalor Shqip-Greqisht ( Published by: INFBOTUES in 2012 )

Author:  Lavdimir Marku

Fjalor Shqip- Greqisht: 300L, 222 fq Ky fjalor ju ofron: - 5000 fjalët dhe shprehjet më të përdorura në gjuhën e sotme greke, - Rreth 2500 ilustrime, - Udhëzime përdorimi , - Shkurtimet sipas fushës përkatëse.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: INFBOTUES (2012)
  • Published in: 2012
  • ISBN-13: 978-9928-4132-8-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 226
  • Book dimensions: 102 x 138 x 11 mm

More About the Author

Lavdimir Marku -

All rights reserved. © 2015 Library Albania